10/11/2012

Moody Without Music, The Mixtape

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd maar sinds afgelopen week zijn we officieel van start gegaan. Met 'Moody Without Music, The Mixtape' gaan wij een brug slaan tussen gevestigde en niet gevestigde artiesten & producers om de kloof tussen beide te verkleinen. Op de vervolgpagina staat waarom en hoe dit project tot stand is gekomen.


PERSBERICHT:


Moody without music en Studio West presenteren: Moody Without Music, The Mixtape

 

Joey van Haastert (IBJ, De Grote Kleine) is jaren actief als rapper en heeft in 2012 het Junior Workshopdocent Traject bij Studio West afgerond. Met Moody without music, the mixtape wil hij een brug slaan tussen gevestigd - en beginnend hiphoptalent. Het project stimuleert samenwerking en levert exposure op voor de beginnende rappers en producers die aan het begin van hun carrière staan.  Studio West ondersteund hem bij het verwezenlijken van zijn plan.

 

Jongereninitiatieven:

Studio West begeleid ieder seizoen vier jongereninitiatieven van jongeren met een goed idee. Zij krijgen begeleiding in het verwezenlijken van hun projectplan en ontvangen een klein budget dat hen daarbij gaat helpen. In het verleden zijn initiatieven als de Battle Drama (dans/theater voorstelling over seksualiteit) en New Art Night (online netwerk voor creatieven en kunstenaars) ondersteund vanuit de jongereninitiatieven van Studio West. Ook hiphop formatie Zwart Licht werd in de beginjaren geholpen in het kader van jongereninitiatieven.

 

Moody without music, the mixtape:

Met Moody without music zal komend seizoen weer een tof muziekproject de wereld in geholpen worden. Het project omvat niet zomaar de zoveelste EP van beginnende artiesten, maar heeft een groter doel. Namelijk het creëren van een netwerk van beginnende rappers en producers die doormiddel van samenwerken de exposure krijgen die zij verdienen. Momenteel is de zoektocht naar jong én gevestigd talent in volle gang. Het opname proces start in oktober en zal begeleid worden door Ashvin Soekhoe (Lemniscate). De mixtape is eind december klaar en zal in 2013 gepresenteerd worden op een mooie locatie in Amsterdam.

 
 

 

 

 


Geen opmerkingen: