2/16/2012

Music Lab Workshops met Blaxtar, IBJ & Sincere

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar oud en maak je muziek?
Geef je dan snel op voor het Studio West Music Lab project.


Music Lab is een muziek project van Studio West, 6 weken lang krijg je coaching van niemand minder dan ‘Blaxtar’, werk je aan eigen nummers en krijg je coaching op het gebied van podium presentatie
Blaxtar heeft in het verleden samengewerkt met oa. Opgezwolle, Typhoon, Kern Koppen en Manu en bracht hij de albums Chronozbaäl en Ozmoses uit.

Je gaat tijdens het project niet alleen aan het werk met Blaxtar maar ook word je begeleid door MC's: Allsincere en IBJ.
Allsincere kennen we vooral van zijn laatste mixtape 'OH YEAH' en zijn cd The Recordshop EP.
IBJ kennen we van zijn eigenzinnige teksten en zijn samenwerking met bekende artiesten onder andere: Nina (Top Notch) en Raymzter. Ook heeft hij deelgenomen aan het discussieprogramma: One2blend op RTV-NH.

Tijdens dit project richten we ons voornamelijk op het produceren van “live Hiphop & RnB” maar andere muziek stijlen zijn ook van harte welkom. We gaan gedurende de zes lessen werken aan nieuwe nummers en gaan deze later opnemen.


Op donderdag 23 februari 2012 is er in Studio West een auditie. De meest veelbelovende talenten krijgen de kans om hun muzikale carrière op de kaart te zetten.
Ben je al een ruime tijd actief met muziek maar wil je de lat nog hoger leggen? Dan is dit helemaal iets voor jou!

Auditie: 23 februari 2012
Tijd: 20:00-21:30
Locatie : Studio West ; Osdorpplein 6
1068 EL Amsterdam
t. 020-4107701

Geen opmerkingen: